Trillingsfrequentie (1)

Alles bestaat uit energie, je lichaam, geest, gedachten, emoties, materialen, etc. Al deze elementen bij elkaar bepalen jouw persoonlijke trillingsfrequentie. Doordat je je trillingsfrequentie verhoogd, ontwikkel je je persoonlijke kracht en intuïtie. 
 Alles om je heen in onze wereld lijkt voor het merendeel te bestaan uit vaste objecten, je computer, koffiebeker, tafel, maar ook je eigen lijf. De nadruk ligt vooral op LIJKT!          

 Alles in onze wereld bestaat uit kleine deeltjes die constant in beweging zijn. Alles bestaat uit moleculen, atomen, elektronen, protonen en neutronen. De kwantummechanica leert ons dat de allerkleinste deeltjes golven van energie zijn. Materie is dus in feite een verdichte energie.
Naast alle materie, bestaan wij mensen uit trilling-wezens. Ook wij bestaan uit verdichte energie met een bepaalde frequentie of wel een trillingsgetal. De frequentie is geen statisch gegeven maar wordt beïnvloed door je fysieke lichaam, je emoties, je gedachten en verder spelen externe factoren een grote rol waar we aan bloot worden gesteld.

Wij pikken constant de energietrillingen van andere mensen en materie op. Als iemand verdrietig is, leef je mee met de ander en voel je je ook verdrietig. Als iemand vrolijk en blij is, word je vanzelf ook vrolijk en blij. Dit verschijnsel noemen we resonantie, wat wil zeggen dat de energietrilling die ontstaat bij de ander, dezelfde trilling in jouw energieveld teweeg brengt.
Het kan zijn dat dit gebeurd omdat jij in jouw systeem ook deze emotie opgeborgen hebt en vandaaruit van zelf gaat meetrillen in die frequentie. Het verdriet bij een ander activeert jou verdriet. Daarom voel je ook je eigen verdriet van een naaste die jij verloren hebt tijdens een begrafenis of crematie van een ander. Er vindt dus constant een energie-uitwisseling plaats. Dit kan je soms leegzuigen maar het kan ook juist zijn dat je daardoor opladen.
Je trillingsfrequentie verandert dus constant!! Een meting is dus altijd een momentopname.

Energie heeft een hoge of lage trilling tussen de 0 tot 49.000. Woede, frustratie en jaloezie hebben een lage trillingsfrequentie, terwijl liefde en onbaatzuchtigheid juist een hele hoge trillingsfrequentie heeft.                                                                                                      
Binnen elke groep en categorie in ons bestaan, gelden dezelfde verschillen van de frequentie.
Bijvoorbeeld bij voedsel heeft alcohol een lagere trillingsfrequentie en een vers biologische appel heeft een hogere trillingsfrequentie.
Een televisie heeft een lagere frequentie dan wandelen in de natuur. En ga zo maar door!!!!

Het wil niet zeggen dat wij allemaal dezelfde trillingsfrequentie hebben. Tussen ons mensen zit een groot verschil van de trillingsfrequentie. Ieder heeft een eigen persoonlijke trillingsfrequentie. Je merkt dit zelf heel goed doordat je je bij bepaalde mensen heel goed voelt, er is een klik. Terwijl je bij andere mensen je juist helemaal niet prettig voelt. Dit wil niet zeggen dat je niet met de ander om mag of kunt gaan. Maar wel kun je bepalen hoeveel je met mensen met een andere frequentie om gaat en wat je vertelt. Dus hoeveel energie je er in wil steken. Diepgaande gespreken kosten je uiteindelijk meer energie dan dat het je oplevert. En het verlaagt je eigen trillingsfrequentie!!
Je kunt het vergelijken met een kleuter die je in groep 8 plaatst. De kleuter kan het niet bijbenen, alle stof gaat boven z’n pet en hij gaat dan zijn eigen plan trekken, of juist negatief gedrag vertonen. Hij wordt hier niet echt gelukkig. Andersom geld hetzelfde, een kind van groep 8 word ook niet gelukkig als hij bij de kleuters gaat zitten. Omdat die op een ander level en dus trillingsfrequentie zitten.

Jouw persoonlijke trillingsfrequentie trekt juist mensen met een gelijke trillingsfrequentie aan. Zij zitten voor jou op het juiste level. Kom je in aanraking met mensen of situaties die een (veel) lagere trillingsfrequentie hebben, trek je automatisch negatieve ervaringen aan. Op deze manier kun je in een neerwaartse spiraal komen.

Door je trillingsfrequentie bewust te verhogen, bevrijd je jezelf van negatieve vibraties. Het valt niet mee om uit de neerwaartse spiraal te komen maar behulp van therapeuten, kun je stapje voor stapje hier uit komen. Hij/zij kan je helpen met o.a.:
• Je trillingsfrequentie meten waarin je voor de behandeling en na de behandeling bevind;
• In welke trillingsfrequentie je hoort te zitten, en je het beste voelt;
• Je ademhaling te verbeteren;
• Trauma’s verwerken en daarmee oorzaken op te ruimen;
• Belemmerende overtuigingen van je af te zetten;
• Toxines (gifstoffen) opruimen;
• Blokkades opruimen;
• Je lichaam te activeren om zichzelf te genezen;
• Gezonde voedingstips te geven;
• Persoonlijke adviezen te geven;
• Positieve gedachten te activeren, waardoor je meer positiviteit aantrekt;
• Je voeden met ‘hogere’ emoties zoals liefde, licht, goedheid, hulpvaardigheid.
Realiseer je wel dat je dit niet allemaal in 1 behandeling al kunt bereiken, maar met 1 behandeling kun je al wel de juiste stappen zetten om naar een hogere trillingsfrequentie te komen.
Door het werk van een goede therapeut neemt je persoonlijke trillingsfrequentie toe en trek je als een magneet mensen en situaties met een hogere trillingsfrequentie aan. Op deze manier ontwikkel je een bewuste gevoeligheid die je weer kunt gebruiken om rechtstreeks via vibraties (fijne trillende bewegingen) informatie op te pikken. Je intuïtie wordt daardoor steeds scherper!
Uiteindelijk kun je je eigen trillingsfrequentie zodanig verhogen dat je je kernfrequentie bereikt. Dit is het hoogst haalbare, meest natuurlijke persoonlijke vibratie.

Met een hoog bewustzijnsniveau kun je voor jezelf een mooier en gelukkiger leven creëren. Je ervaart meer liefde, licht, flow (stroming) en overvloed in je leven. Je begrijpt beter waarom bepaalde dingen op je pad komen en hoe je daar het beste mee om kunt gaan. Je ervaart meer (zelf)vertrouwen en schoonheid.
Het onthoud je niet van tegenslagen maar je zult hier gemakkelijker mee om kunnen gaan. Het aardse leven bestaat nu eenmaal uit constante dualiteit: licht-donker, goed-kwaad, vrede-oorlog, ziekte-gezondheid, liefde-verdriet. Door hier beter mee om te kunnen gaan, krijg je de mogelijkheid om je als mens en ziel te ontwikkelen.
Door je trillingsfrequentie te verhogen, kun je juist steeds makkelijker en op een vloeiendere manier ermee omgaan. Je creëert steeds meer liefde en licht voor jezelf en voor anderen.

 

Volgende week geef ik adviezen en tips die je zelf kunt toepassen om de trillingsfrequentie te verhogen en hoog te houden.

Heeft u vragen?

Neem dan contact op met Praktijk Imala en maak een afspraak!
Ook voor bedrijven.
www.praktijk-imala.nl 

Tel. 0493-697095
Mob. 06-51032104

 

Direct een intake doen?


Ziektebeelden voor de maand

Juni

  • Angst voor wespen
  • Angst  voor spinnen
  • Watervrees
  • Hooikoorts
  • Zonnebrand
  • Last van hitte/warmte
  • Vocht vasthouden
  • Slecht slapen

KvK nummer: 17275214
BTW-ID: NL165434508B01
Vergoedingen verzekeraar: 
24505: kindercoaching
24513: Lichaamsgerichte psychotherapie

Contact

Praktijk Imala
Anne-Marie Koppens

Keizersdijk 8a
(Rode benzinepomp bij voordeur)
5721WG Asten

Telefoon: 06 - 51032104
Bereikbaar van 8.30 tot 20.00 uur.

E-mail:

Om tegemoet te komen aan de wensen van cliënten,
kunnen behandelingen alleen via een afspraak ingepland worden.


© Praktijk Imala | Website: Van Dongen Design
Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.