Lieve Anne-Marie

Hallo, hier is dan eindelijk een brief over mijn ervaringen, zoals ik beloofd had.

Mijn dochter vertelde over jouw. In het begin twijfelde ik of ik naar jouw zou moeten gaan. Na enig aandringen had ik besloten het te proberen en had ik de eerste afspraak en behandeling ondergaan op 24 oktober. De eerste keer dat ik toen bij je was, toen ben je ruim 3 uur met me bezig geweest. Bij deze behandeling is mijn vreselijke en pijnlijke stijfheid in mijn gewrichten, vooral mijn knieën en heupen wilde niet meer. Ik kon niets meer, van een stoel bijvoorbeeld gewoon opstaan. Zo stijf en pijnlijk was het. Dat ik bij het opstaan al ’s morgens de dag vervloekte dat ik dit weer mee moest maken. Ik wilde niet meer verder, niet meer wakker worden. Meer dan een jaar heb ik rond gestrompeld met deze ellende aan mijn scharnieren. Het was voor mij bijna ondraaglijk.                                                                                                      

Na de behandeling was gewoon de stijfheid in mijn gewrichten verdwenen. Je vertelde aan mijn dochter nadat zij over mij aan jou verteld had, dat ik 3 entiteiten bij mij zou hebben.

Jouw diagnose was goed! Na de behandeling vertelde je mij dat ik inderdaad die 3 entiteiten (zwervende zielen) in mij had. En dat je die verwijderd had. Tijdens de behandeling ben ik in een hele diepe slaap gebracht, heerlijk om er te zweven.
Wat er allemaal gedaan is door jou, weet ik niet meer. Wel dat je het heel erg goed gedaan hebt, waar jij heel goed in bent.
Je hebt mijn leven weer opnieuw laten opbloeien hoe ik het moet zeggen, weet ik niet. Maar voor mij is het een wonder wat jij voor mij gedaan hebt.

Nog steeds kan ik het niet geloven. Maar het werkt nog steeds goed. Mijn knieën doen het weer, geen stijfheid meer, geen belemmering. Ik wel zeggen: Jij bent gezegend met een mooie gave, ik ben je nog steeds dankbaar hiervoor, Anne-Marie. Ik voel me door jou gezegend en genezen.

Naar mijn weten heb ik van de 2e behandeling niet zoveel baat gehad omdat ik niet in die diepe slaap of was het hypnose gevallen was en de rust niet kon vinden om weg te glijden. Van de realiteit in die diepe heerlijke slaap vallen.
Dat kwam doordat ik steeds niet weg kon glijden doordat H. steeds met jouw bleef praten. En ik alles hoorde en ook verstond en begreep. Daardoor weet ik of het de indruk dat deze 2e sessie niet veel gedaan had.

Mijn hernia in de rug en versleten schouder zijn er nog steeds, dat is niet erg. Maar ik blijf erbij, voor mij heb je een wonder verricht. 1000 maal heel hartelijk dank. Het heeft me weer een blij mens laten zijn. Mij heb je enorm geholpen! Geweldig werkelijk! Ik ben een heel stuk gelukkiger. Alles wat hierin staat mag je publiceren, het is de waarheid. Er rustte een vloek op mij en jij hebt hem weggehaald van mij.

Hopelijk heb je iets aan mijn verhaal. Zoals ik al verteld had, ik ben geen schrijfster. Maar omdat ik het je beloofd had, ben ik toch maar in de pen geklommen.

Sorry, dat je er zo lang op hebt moeten wachten. Wat ik beloofd heb dat moet ik ook altijd doen van mezelf.

Wanneer je weer een keer in Roermond komt werken, laat mij dat 1 of 2 dagen van te voren weten. Zodat ik iets voor je maken kan en naar je toe kan brengen. Een bloemetje dat verdien je. Laat mij weten wanneer je hierin Roermond bent.

Ik wens jouw het allerbeste en dat je nog veel mensen kan helpen.

Heel veel dank en liefs,

M.  K.


Ziektebeelden voor de maand

September

  • Burn-out
  • Griep
  • Ontstekingen
  • Gewrichtspijn
  • Herfstdepressie
  • Vakantiesyndroom ( postvakantiedip)
  • Tekenbeten
  • Ziekten van Lyme

Contact

Praktijk Imala
Anne-Marie Koppens

Keizersdijk 8a
(Rode benzinepomp bij voordeur)
5721WG Asten

Telefoon: 06 - 51032104
Bereikbaar van 8.30 tot 20.00 uur.

E-mail:

Openingstijden
Maandag van 9:00 tot 22:00 uur
Dinsdag van 8:30 tot 22:00 uur
Woensdag gesloten
Vrijdag van 8:30 tot 18:00 uur
zaterdag van 9:00 tot 13:00 uur                    


© Praktijk Imala | Website: Van Dongen Design
Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.